10-те най-добри кутии за бижута

10-те най-добри кутии за бижута
4 декември 2021

Кутиите за бижута са практичен и лесен начин да държите всичките си любими аксесоари на едно място и винаги под ръка, за да можете да изберете най-подходящите сред тях според тоалета си и предстоящият повод. Ето защо всяка дама, която обича бижутата трябва да разполага с поне няколко удобни кутии за бижута.

В тази статия ще направим топ 10 на най-добрите кутии за бижута, селектирани според техният стил и размер. Изборът е доста голям и е необходимо изцяло да се съобразите с предпочитанията си – дали ви трябва класически или съвременен модел, голяма кутия за тоалетка или практична такава, която винаги да ви е под ръка в дамската чанта или когато тръгнете на пътешествие.

Малки кутии за бижута, подходящи за пътуване

  1. Anekke

Кутия за бижута Anekke е особено подходящ избор за тези от вас, които винаги са в движение и търсят практично решение за съхранение на аксесоари. Разполага с едно отделение за съхранение на обеци, пръстени и отделно за колие. По размер е малка и доста прибрана. Достъпна е в няколко семпли цвята и ще ви предостави възможност да съхраните любимите си бижута, където и да сте.

  1. ROSSI

Марка кутии за бижута ROSSI е една от най-известните, защото предоставя практични решения според предпочитанията и начина на живот на всяка дама. Малките кутии ROSSI са елегантни, практични и удобни. Предлагат се различни модели – такива с отделение за съхранение на обеци и пръстени, както и без. Ще откриете доста модели кутии за бижута на ROSSI, повечето от които са в приятен розов цвят или бял цвят и са изработени от висококачествена еко кожа.

  1. Кутия за бижута с огледало и няколко отделения

Практично решение за дамите с много бижута е луксозният органайзер на бижута, разделен на няколко практични отделения, заемайки малко място. Кутията е с големината на средно дебела книга и разполага с практично огледалце в горната част и отделения на две нива, които са подвижни. Кутията е подходяща за съхранение на обемисти бижута, като часовници, медальони, брошки, обеци, огърлици и т.н. Идеалното решение, когато тръгвате на почивка или дълго пътешествие.

  1. Класическа малка кутия за бижута

Малката по размери класическа кутия за съхранение на бижута е във формата на малък куб. Ще я откриете в бял цвят, украсена с дизайн на пеперуди, подчертаващ нейната елегантност. Отвътре кутията е разделена на две отделения и е подходяща за съхранение на всички видове бижута. Особено подходяща е за из път или в ежедневието, именно заради практичните си размери.

Елегантни кутии за бижута за дома

  1. Кадифена кутия за бижута

Стилно, елегантно и практично решение за съхранение на всички ваши скъпоценности е кутията за бижута, облицована изцяло с кадифе отвътре. По този начин ще защитите бижутата си от надраскване, прах и повреди. Голяма част от кутиите с кадифе са покрити в горната си част също с кадифе или качествена еко кожа и са снабдени с ключалка, която ще защити скъпоценностите ви от кражба. На капака има огледало, а извътре са разположени функционални отделения за съхранение на обеци, пръстени, колиета, копчета за ръкавели и други аксесоари и макар способността си да побира в изобилие е със средни размери и няма да ви заеме много място на тоалетката.

Кадифената кутия за бижута е отличен избор за подарък на приятелка, съпруга, колежка или майка.

  1. Практичен органайзер за бижута Luxor

Свикнали сме когато чуем думата органайзер за бижута да си представяме онези големите кутии, които вадят най-вече в бижутерийните магазини. Нищо подобно. В нашият магазин ви предлагаме изключително практично решение. Кутия за бижута Luxor се предлага в два цвята черно с бежово и бяло с розово. Отдолу капакът разполага с голямо огледало, а отвътре кутията е разделена на множество отделения, позволяващи съхранение на голям брой бижута. Изработена е от дърво, кадифе и еко кожа и освен това е снабдена с практична ключалка, която ви предоставя повече сигурност.

  1. Луксозна кутия за бижута Beautylish

Марка Beautylish е на път да ви изкуши с поредното си практично решение, представяйки ви удобна кутия за бижута на две нива с 2 подвижни огледала в различни размери. Първото отделение е снабдено с подвижен капак и включва 6 малки отделения и едно общо, с няколко странични за съхранение на пръстени и обеци. Второто отделение е предвидено за по-обемните ви бижута, като гривни, часовници и големи брошки.

Кутията за бижута Beautylish е снабдена с удобна ключалка за повече сигурност и макар да разполага с огромно място за съхранение на скъпоценности е прибрана и доста удобна за вземане, когато ви се наложи да пътувате.

  1. Кутия за бижута и часовници Beautylish

По-голямото предложение на Beautylish се различава с това, че е подходяща само за домашна употреба. Кутията разполага с 2 нива и общо 9 отделения, като едното от тях е практично разработено като чекмедже. Капакът и се снабден с огледало и ключалка. Отвън е облицована с приятна на допир еко кожа, а отвътре защитена с мека кадифена подплата, която ще предпази от нараняване вашите любими бижута.

  1. Кутия за бижута Iso Trade

Завършваме класацията с елегантни средно големи кутии за бижута с едно неустоимо и обширно предложение от Iso Trade. Кутията включва общо 20 отделения и е способна да побера абсолютно всичките ви любими бижута на едно място, без значение от размерите им. Отвън е покрита с висококачествена еко кожа, а отвътре с мека кадифена подплата. Капакът е снабден с огледало, като в горната си част е пришита здрава кожена дръжка, позволяваща ви да премествате лесно кутията когато се наложи или направо да я вземете със вас на дълго пътешествие.

Прозрачни кутии за бижута

  1. Модерна кутия за бижута Pufo

Тази кутия за бижута е снабдена с прозрачни чекмеджета и предоставя възможност за съхранение на голям набор от скъпоценности. Хубавото на тези кутии е, че са съвременни и стилни, освен това лесно и само с един поглед можете да разберете кое къде се намира. Сред предложенията ще откриете и такива без отделни чекмеджета, а само разделени на отделни секции и с прозрачен капак.