Бижута за деца

Бижута за деца
19 август 2022

 

Децата също обичат бижута. Просто трябва да намерите средата между това, което искат и това, което трябва да имат.

 Не е изненадващо, че някои деца обичат и искат бижута.Много момичета вземат стила си от своите майки, които обичат бижутата, или от своите спортни или музикални герои. Но като родители знаете, че често има граница между това, което искат, това, което е подходящо, и това, за което ще се погрижат.

Безопасността на първо място

В много култури пробиването на ушите обичайно. От съображения за безопасност е препоръчително обеците да са завинтени.Отделете минута, за да помислите за безопасността. Алергиите към никел са често срещани и са причина за алергичен контактен дерматит. Кожната реакция е подобна на тази, причинена от инфекция, така че ако тези току-що пробити уши изглеждат зле, това може да е инфекция или може да е алергия. Потърсете материали за обеци, които са склонни да не дразнят ушите. Те включват стерлингово сребро(92,5% сребро).Нашите бижута не съдържат никел и олово.

За да избегнете алергична реакция, уверете се, че бижутата, които купувате, са хипоалергенни. Нашите бижута са хипоалергенни и 99% от клиентите нямат алергична реакция.

Направете го специално

Към забавната част! Пазаруването на бижута за деца е много вълнуващо,кара децата да се чувстват по-пораснали и изискани.Вземете предвид техния стил или начин на живот.Tова ви дава възможност за специално време заедно. Този спомен ще бъде ценен толкова, колкото - или може би повече от - бижутата, които ще изберете.Всички обеци са изработени от сребро с проба 925, хипоалергенни и без потъмняване. С толкова много стилове, от които да избирате, нашите обеци за момичета се доставя в подаръчна кутия с фирмен сертификат за качество и автентичност и със сигурност ще бъдат обожавани.Когато купувате фини детски бижута в Michaela Jewellery, можете да сте сигурни, че купувате качествени, автентични бижута.

Потърсете щампа 925-Стерлингово сребро.

Накарайте вашето момиче да се почувства изключително специално. https://michaelajewellery.bg/detski-bizuta.html