Често задавани въпроси (FAQ)

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ПОЛЗВАМ КОД ЗА ОТСТЪПКА ЗА ВЕЧЕ НАМАЛЕН ПРОДУКТ?

Намалени продукти не се комбинират с други промоции, ваучери, талони за отстъпка и промокод, освен ако на сайта изрично не е указано друго.

ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ОБАЖДАНЕ ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА?

Не потвърждаваме поръчките по телефон. Всяка поръчка бива потвърждавана чрез автоматичен e-mail.

МОГА ЛИ ДА ЗАМЕНЯ ПРОДУКТ?

Да, замяна на закупен продукт е възможна. В случай че желаете да замените получения продукт, моля свържете се с нас на тел: +359 888775820.

*Разходите за доставка при връщане и замяна на продукт са за сметка на клиента.

КОГА И КАК МОГА ДА ОТКАЖА ПОРЪЧКА?

Можете да откажете вашата поръчка чрез e-mail към michaelajewellery@gmail.com или с обаждане на +359 888775820. Нужно е да цитирате номера на вашата поръчка.

Ако пратката вече е предадена на куриер, няма да можем да откажем вашата поръчка през системата, но можете да откажете да приемете пратката от куриера.

МОЖЕ ЛИ ДА ДОБАВЯ ПРОДУКТ КЪМ ВЕЧЕ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА?

Да, можете да добавите продукт, като се свържете с наш оператор на +359 888775820 или ни пишете на michaelajewellery@gmail.com  до 15:00 ч

МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА ПО ТЕЛЕФОНА?

Да, можете да се свържете с наш консултант и да направите поръчка на телефон +359888775820. За целта – трябва да ни предоставите: Име, Фамилия, e-mail, Адрес и телефон за доставка

КАК МОГА ДА ВЪРНА ПРОДУКТ?

Продукти, закупени от онлайн магазина Michaelajewellery.bg, могат да бъдат върнати след попълване на електронна молба за връщане .
Онлайн поръчки, доставени до ваш адрес или до офис на куриер, следва да бъдат върнати по куриер към ‘’Микаела 93 ЕООД‘‘ до офиса, от който са изпратени.

МОГА ЛИ ДА ИЗПРАТЯ ПОРЪЧКАТА СИ КАТО ПОДАРЪК ДИРЕКТНО НА ПОЛУЧАТЕЛЯ?

Разбира се, с радост ще Ви съдействаме с изненадата!
За да доставим подаръка без плащане при доставка, е необходимо Вие да заплатите поръчката чрез банков превод. При финализиране на поръчката, попълнете данните на получателя (име, телефонен номер, адрес). В полето “Имейл адрес и Тел. номер за потвърждение при банков превод“, попълнете СВОЯ имейл и телефонен номер, за да се свържем с Вас при възникнал проблем с банковия превод.

Добавете финален щрих към подаръка- изберете  една от нашите тематични картички и попълнете точния текст, с който искате да я надипишем.
Всяко бижу се доставя в красива брандирана кутия за бижута и сертификат за автентичност.

КАКЪВ Е СТАНДАРТНИЯТ СРОК ЗА ДОСТАВКА?

Срокът за доставка е 1 работен ден. Поръчки, направени преди 16:00ч се обработват в същия ден и се доставят на следващ работен ден.

* В предпразнични дни, срокът за доставка може да се удължи, поради натовареността на куриерите.

С КОЯ КУРИЕРСКА ФИРМА РАБОТИТЕ И КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА?

Пратките се изпращат с куриерскa фирмa Спиди и Еконт.

Доставката за всички поръчки над 100 лв. е изцяло за наша сметка. 

За поръчки под тази сума, цената за доставката автоматично бива изчислявана на база наложен платеж и тегло на поръчаните продукти по тарифата на съответната куриерска фирма.

Всички недоставени пратки се съхраняват до 7 дни от датата на получаване, а всички отказани от получател пратки, ще бъдат върнати към подател по най-бързия начин.

 

Срокът за доставка е 1 работен ден.

Поръчки, направени преди 16:00ч се обработват в същия ден и се доставят на следващ работен ден.Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден.

* В предпразнични дни, срокът за доставка може да се удължи, поради натовареността на куриерите.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ ОТ КУРИЕР?

Да, всяка наша пратка се изпраща с опцията “преглед и тест преди плащане”. Ако продуктът не отговаря на очакваното, можете да върнете пратката на куриера.

*Разходите по транспорта за връщане са за сметка на клиента.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас