Кубичен цирконий: „Зелената“ алтернатива

Кубичен цирконий: „Зелената“ алтернатива
20 април 2022

„Зелено“ и „устойчивост“ са големи модни думи в наши дни. Научихме се да рециклираме повече, да намаляваме отпадъците и да правим други прости неща, за да помогнем на планетата. Тези щадящи земята навици могат да се разширят и до красиви бижута! Michaela Jewellery е в бизнеса висококачествени кубични цирконий , които са много екологични. И още по-добре, те са практически неразличими от истинските скъпоценни камъни.Има няколко причини да изберете кубичен цирконий пред действителните диаманти. Едно от основните въздействия, които добивът на диаманти има върху околната среда, включва използването на огромни количества вода.Освен това, самият добив засяга качеството на водата, оказвайки влияние върху здравето на близките общности.

Кубичният цирконий е изкуствено създаден от човека и не оказва никакво въздействие върху околната среда. Технологията за изработване на ослепителни бижута просто продължава да се подобрява. Само обучен експерт по бижута (с помощта на лупа) може да забележи разликата между CZ и истинските диаманти. Michaela Jewellery е специализирана само в най-висококачествените бижута от куичен цирконий , така че можете да получите целия блясък, който желаете.Това вероятно е една от причините, поради които толкова много знаменитости носят CZ бижута на червения килим – те могат да получат своя „блясък“ и да знаят, че правят нещо съобразено с околната среда в същото време.CZ бижутата са много по-достъпни от истинските скъпоценни камъни. Ще се почувствате страхотно, че не само помагате на околната среда, но и спестявате реални пари! Това е видът „зелено“.

Така че, ако искате да носите най-стилните видове бижута и да останете „зелени“, не търсете повече. Ние предлагаме пълна гама от висококачествени бижута с кубичен цирконий за всякакъв повод.