МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СРЕБЪРНИТЕ БИЖУТА: Mинималистични бижута и защо са перфектни

МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ СРЕБЪРНИТЕ БИЖУТА: Mинималистични бижута и защо са перфектни
4 декември 2021

 

Какво представляват минималистичните бижута?

Минималистичните бижута са повече от тенденция. Те съществуват от доста време и продължава да бъде популярни сред любителите на бижута. Всъщност този стил на бижута бележи ръст в популярността си през последните няколко години, свързан с преминаването към по-опростен и по-малко претрупан начин на живот. Минималистичният стил предлага целия блясък и блясък на скъпоценни камъни и благородни метали, но го поддържа прост и елегантен, като му придава страхотна привлекателност за хора от всички сфери на живота.

Минималистичното е вид бижута „едва забележимо“, които се носят едва доловимо, а не като смело изявление. Елегантната му естетика допълва всички видове тоалети, а простотата му означава, че не можете да сбъркате, когато носите стила. Нежната му природа просто работи с фината си магия върху всеки, без усилие подобрява естествената красота на притежателя си.

5 причини да обичате минималистичните бижута

  1. Лесно е да се носи (и трудно да се обърка!)

Този вид бижута е най-лесният стил за носене. Може да се носи като единични изящни бижута,  просто и индивидуално, или да се наслоява и подрежда, за да „изгради“ външен вид, за по-смел ефект.

  1. По-достъпни са, отколкото очаквате

Минималистичните бижута използват по-малко метал и обикновено по-малки скъпоценни камъни в тях. Това означава, че те често предлагат много по-достъпен начин за носене на благородни метали и скъпоценни камъни поради по-ниската цена.

  1. Страхотно е за подарък!

Колко пъти сте се замисляли да закупите бижу като подарък за приятел, колега или член на семейството, само за да се чудите с какъв стил, цвят и т.н., който може да им хареса? Толкова е лесно да се объркате с по-големи и по-специфични бижута. Докато минималистичният стил предоставя опции, за които знаете, че ще подхождат на всички и тяхната простота означава, че наистина не можете да сбъркате. Така че няма нужда да се притеснявате какъв подарък да им вземете.

  1. Страхотен подарък за по-младото поколение

Този вид бижута са прекрасни подаръци за деца и младежи.. Обикновено е деликатен. Така че това е страхотен подарък за пълнолетие за сладки 16-ти, дипломи и други специални и запомнящи се моменти в живота на младия човек. Простата му природа означава, че винаги изглежда добре и простият му стил наистина подхожда на невинния образ на децата, които растат. Като им дава малко повече отговорност да имат нещо ценно като ценен подарък, който да ценят.

  1. Популярен сред хората, които не носят бижута.

Този стил е чудесен начин да се потопите в света на носенето на качествени фини бижута, без да се чувствате претруфени или кичозно. Лесно е да добавите нотка на блясък с минималистични обеци със скъпоценни камъни или висулка с малък комплект скъпоценни камъни или прости тънки 1 мм пръстени. Чудесен начин да развеселите тоалет или да му придадете професионален завършек, без да прекалявате.

Така че минималистичните бижута са лесен стил за носене, който наистина има какво да предложи на всеки. В Michaela Jewellery ние сме голям фен на този стил, поради което имаме толкова голямо разнообразие от артикули, от които да избирате... както и много съвети за носене. Разгледайте нашата гама и се влюбете в нашите минималистични дизайни на бижута.