Сребърни колиета

Сребърни колиета
4 декември 2021

 

Сребърните бижута са сред най-предпочитаните. На първо място те са в пъти по-евтини в сравнение със златото и освен това изглеждат страхотно и практично с официални и ежедневни тоалети. Само по себе си среброто е символ на лукс и богатство, като заедно със злато, паладий и платина се нарежда сред ценните и редки метали. Използва се от хилядолетия и любим метал за бижута на мнозина, поради гъвкавостта и красотата си.

Един от най-подходящите подаръци за Вашата майка, близка, приятелка или колежка е сребърно колие. Не само жените обичат да носят бижута, за това няма да забравим и за мъжете. Необходимо е, когато избирате сребърно колие да се съобразите с вкуса и стила на човека, на когото подарявате. По магазините ще откриете огромно разнообразие от предложения, способни да покрият всякакви предпочитания.

В тази статия ще ви помогнем с няколко идеи, от които можете да се възползвате следващият път, когато ви предстои да избирате подарък за ваш близък. Всички тях ще откриете в нашият онлайн магазин за бижута.

Нежно сребърно колие

На първо място поставяме нежните сребърни колиета, с минималистични висулки или без такива. Те са за изискани, стилни и женствени дами, които знаят какво искат от живота и подбират внимателно и с вкус своите аксесоари. Повече за тях и как да изберете подходящото ще научите тук.

Сребърни колиета с камъни

Сребърно колие със скъпоценен камък е отличен избор за подарък по случай скъп повод или просто хубав жест към любим човек, например подарък за скъпа приятелка. Повече за тях, ще научите тук.

Сребърни колиета с буква

Нежно сребърно колие с първата буква на любимата е практичен и чувствен подарък, който тя със сигурност ще оцени. Как и къде да изберете подходящото, четете тук.

Сребърни колиета за мъже

Стилен и чувствен подарък за любим мъж, баща или приятел е сребърното колие. За мъжете предложенията се открояват с повече масивност. Тук важна роля играе стилът на вашият близък. Ако обича пищни бижута, обемни гривни и носи обеци, ще му хареса да изберете сребърно колие тип ланец – обемно, пищно и открояващо се.

За стилни господа, обичащи практичността е по-добре да се насочите към елегантните модели – сребърно колие тип верига, змия и т.н. Може да бъде без висулка или със, като предложенията са военна плочка (с или без инициали или пожелание), буква, перо, викингски чук, кръстче и други.

В нашият онлайн магазин Michaela Jewellery ще откриете голямо разнообразие от дамски и мъжки сребърни колиета, подходящи за всеки вкус, стил и предпочитания. Когато подарявате сребърно колие не забравяйте да поднесете подаръка си с желание и усмивка. Защото не толкова вещта е от значение, колкото човекът който я поднася и емоцията, с която го прави.